Op dinsdagavond 31 oktober organiseert de gemeente een openbare inloopavond waar de plannen in deelgebied Luchen Fazantlaan-West worden toegelicht. De bijeenkomst is bij Saasen Groep op het adres Bijenkorf 17 in Mierlo en u kunt van 19:00 tot 21:00 binnenlopen.

Tijdens deze avond informeren we omwonenden en andere geïnteresseerden over het stedenbouwkundig plan Luchen Fazantlaan-West. Ook halen we aandachtspunten op die we meenemen in de verdere uitwerking van de plannen. Er is geen algemene presentatie, maar u kunt langs verschillende tafels lopen met elk een eigen onderwerp. Zo kiest u zelf waarover u meer informatie wilt hebben.

Aanmelden is niet nodig!

Op 8 augustus is het stedenbouwkundig plan voor deelgebied Fazantlaan-West in Luchen vastgesteld door het college van B&W. Dit plan bestaat uit 20 woningen in een groene en bosrijke omgeving. Het type woningen zijn bungalows en vrijstaande woningen. In het stedenbouwkundig plan is ook ruimte gereserveerd voor de ontwikkeling van maximaal 15 tiny houses. Dit traject wordt op een later moment opgepakt en zodra hier meer duidelijk over is wordt hierover gecommuniceerd.

Het stedenbouwkundig plan is te vinden op de volgende pagina: https://luchen.geldrop-mierlo.nl/luchen-fazantlaan-en-omgeving

Het stedenbouwkundig plan vormt de basis voor de volgende fases van dit project. De gemeente werkt het verder uit in een inrichtingsplan van de openbare ruimte en beeldkwaliteitsplan. Ook moet het bestemmingsplan worden aangepast. 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar Doortje Verweij, assistent-projectleider van Luchen, op d.verweij@geldrop-mierlo.nl.