Zelf uw huis bouwen op een prachtig kavel!

Misschien droomt u van wonen in een groene omgeving, aan het bos, dicht bij het water en veel voorzieningen. Wat is er mooier dan zelf uw huis te bouwen in uw stijl en uw droom te realiseren. Ga nu aan de slag met een eigen ontwerp op één van de kavels die vanaf 1 november beschikbaar komen. Samen realiseren wij een prachtige woonwijk in Luchen, waar anders.

Start verkoop acht kavels

Om een bouwkavel uit te geven is er voorbereiding nodig zodat de koper zonder belemmeringen aan de slag kan. Zo moet het bestemmingsplan zijn vastgesteld, het kavel bouwrijp zijn en is er afstemming nodig met andere bouwwerkzaamheden in de buurt.

Acht kavels in het westen van Luchen voldoen nu aan deze voorwaarden en staan vanaf 1 november te koop. Dit is uw kans om een droomhuis te bouwen in Luchen!

 

Kavelpaspoort Luchen

De gemeente heeft gewerkt aan kavelpaspoorten, waarop in één oogopslag de bouwmogelijkheden per kavel te zien zijn. Het gaat zowel om kavels voor een bungalow als voor een vrijstaand huis. De kavels worden per opbod verkocht, dit betekent dat u een bieding mag uitbrengen vanaf een minimale prijs. De hoogste bieder krijgt het kavel toegewezen. U kunt nog tot en met 22 november 2023 uw bod indienen via het inschrijfformulier.

Hieronder vindt u het Kavelpaspoort Luchen (ook als een pdf bestand), de uitleg van de procedure en het inschrijfformulier waarmee u uw bod kunt doen. Ook vindt u hier het kaartje met daarop de kavels die worden aangeboden.

Kavelpaspoort Luchen(externe link)

Meer informatie?

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een e-mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar ru-ondersteuning@geldrop-mierlo.nl