Er zijn plannen om 71 woningen te bouwen op de grond op de hoek van de Geldropseweg en de Oudvensestraat in Mierlo. Eigenaar Freek Raijmakers wil een- en tweepersoonshuishoudens huisvesten in appartementen. In een artikel van het ED van 12 januari 'Plan voor 71 woningen in Mierlo; parkeerproblemen blijven nog even' wordt hier uitgebreid op ingegaan. Naar aanleiding van de bijeenkomt over Luchen 3b en dit artikel ontvangen wij op dit moment erg veel reacties van mensen die interesse hebben in één van de appartementen.

Nog lang niet defintief

Het is mooi om alle belangstelling voor dit plan van eigenaar Freek Raijmakers te zien. Wel willen we hier nadrukkelijk vermelden dat dit initiatief nog op een aantal manieren door de gemeente getoetst moet worden en dat het initiatief wanneer het verder is uitgewerkt ook nog als bestemmingsplan ter inzage komt te ligggen. Het kan dus zeker nog wel even duren voordat duidelijk wordt wat op deze locatie mogelijk is. 

Verder werd in het artikel ook vermeld dat het sportpark wordt uitgebreid met MTV (Mierlose Tennisvereniging). Dit is ook nog niet definitief. 

Zodra er meer duidelijkheid komt over beide plannen, vindt u die informatie op deze website.