In Mierlo is de realisatie van nieuwbouwplan ‘t Landkaartje volop in ontwikkeling. Om dit te vieren was er afgelopen week een officiële handeling voor toekomstige bewoners en betrokkenen. ‘Bert de bouwvakker’ verwelkomde de genodigden en gaf het woord vervolgens aan Wethouder Godfried van Gestel en Marcel Hoogendorp (directeur Vastgoed bij Van Grunsven Groep). Voor toekomstige bewoners was het ook meteen een mooi moment om alvast kennis te maken met de nieuwe buren.

Het plan

’t Landkaartje is een deelplan van de nieuwbouwwijk Luchen. In totaal worden hier ruim 850 woningen gebouwd. Van Grunsven ontwikkelde en realiseert de 38 koop- en huurwoningen van ’t Landkaartje.

Marcel Hoogendorp: “Er is bij ’t Landkaartje bewust gekozen voor een grote diversiteit aan woningen, zowel in stijl als in type woningen. Zo kunnen we een thuis bieden aan een brede doelgroep. De duurzame nieuwbouwwoningen hebben een landelijk karakter en er zijn veel natuurlijke materialen toegepast.”

Wethouder Godfried van Gestel van onder meer Ruimtelijke ordening: ‘Het plan ’t Landkaartje is een mooie mix van in totaal 38 woningen: koop en (sociale) huur, voor starters, het middensegment, gezinswoningen en woningen voor ouderen. Belangrijk dat er gebouwd wordt. We hebben immers grote behoefte aan woningen. In overleg met Van Grunsven hebben we gekeken hoe we de verschillende fases van dit project zo kort mogelijk op elkaar konden laten aansluiten. Met als resultaat dat fase 1 nu wordt opgeleverd en dat fase 2 in de zomer van 2024 worden opgeleverd.’

Oplevering

De huurders hebben inmiddels de sleutel van hun nieuwe energiezuinige huurwoningen ontvangen. De oplevering van de koopwoningen van ’t Landkaartje is verwacht in de zomer van 2024.

Beschikbaarheid

Zie jij jezelf wonen op deze woonlocatie? Op dit moment is er nog 1 levensloopbestendige woning beschikbaar. Bekijk de projectwebsite www.hetlandkaartje.nl voor meer informatie. Of neem direct contact op met Makelaardij Adriaan van den Heuvel (nieuwbouw@heuvel.nl / T 0492 661 884).