In het beeldkwaliteitplan worden, in aanvulling op het bestemmingsplan, nadere richtlijnen gegeven met betrekking tot de inrichting van de openbare ruimten en de architectonische invulling van het verkavelingsplan. Het beeldkwaliteitplan is opgesteld door gemeente Geldrop-Mierlo.

Beeldkwaliteitsplan Luchen fase 1

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen fase 1? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op het beeldkwaliteitsplan Luchen fase 1. 

Beeldkwaliteitsplan Luchen Fase 2

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen fase 2? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op de link hieronder.

Beeldkwaliteitsplan Luchen Fase 3a

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen fase 3a? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op de link hieronder.

Beeldkwaliteitsplan Luchen 't Landkaartje en Kavels St. Catharinaweg

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen 't Landkaartje en Kavels St. Catharinaweg? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op de link hieronder.